PlayStation State of Play dnes: Ako sa pozerať na udalosť hier PS5

Prečo môžeš dôverovať

- Spoločnosť Sony pravidelne organizuje online podujatia State of Play, aby predviedla najnovšie upútavky na hru PS5 a PS4.

Tento najnovší je dnes, štvrtok 8. júla 2021. Zameraný bude predovšetkým na Deathloop, aj keď budú k dispozícii aktualizácie niekoľkých ďalších hier a nezávislých titulov.

Tu je návod, ako a kedy ho môžete sledovať online.





v akom poradí sledovať filmy o pomstiteľoch

Kedy bude nasledujúca udalosť PlayStation State of Play?

Najnovší stream sa začne dnes o 22:00 BST, štvrtok 8. júla 2021. Tu sú časy pre váš región:

  • Západné pobrežie USA: 14:00 PDT
  • Východné pobrežie USA: 17:00 EDT
  • Spojené kráľovstvo: 22:00 BST
  • Stredná Európa: 23:00 SELČ
  • Japonsko: 7:00 JST (9. júla)

Ako sledovať stream videa PlayStation State of Play

Môžete to sledovať priamo tu v hornej časti tejto stránky.



Prípadne ho môžete tiež sledovať na kanáloch PlayStation na Škubnutie a YouTube .

ako používať spätnú kompatibilitu xbox one

Čo môžete očakávať v najnovšom stave hry?

Blog PlayStation odhalil, že najnovší stav hry bude 30-minútový a bude zahŕňať 9-minútovú predĺženú hernú reláciu s Deathloopom Bethesda a Arkane Studios. Áno, teraz to môže byť štúdio Xbox, ale je odhodlané vyrábať túto skvelo vyzerajúcu exkluzivitu pre PlayStation.

aby ste mohli sledovať filmy zázrakov

Okrem toho budú k dispozícii aktualizácie niekoľkých hier tretích strán a nezávislých titulov.



Nebudú k dispozícii žiadne nové informácie o budúcom God of War, Horizon Forbidden West alebo PSVR 2 , bohužiaľ.

Zaujímavé Články